Gratis verzenden vanaf € 75.-

Ophalen of verzenden

5 -7 dagen verwerkingstijd

Stempels

alle stempels

cijfers

Halloween

Kerst

Letters

Moederdag

Sinterklaas

pasen

vaderdag

valentijn

Webshop

Welkom bij Smoofty, dé webshop voor bakliefhebbers, hobbyisten en creatieve geesten. Ontdek een wereld van mogelijkheden in onze uitgebreide collectie koekuitstekers, stempels, DIY Sprinkels en andere accessoires die je nodig hebt om je creatieve visie tot leven te brengen. Als jouw virtuele winkel bieden we een uitgebreid assortiment van producten die je helpen bij het creëren van meesterwerken in de keuken maar ook daarbuiten.

Een breed scala aan opties in onze webshop geloven we in keuzevrijheid. Daarom bieden we een diverse selectie aan koekuitstekers, stempels en DIY sprinkels, van traditionele vormen tot trendy en unieke ontwerpen. Bij ons vind je een ruime selectie, zodat er voor elk bakproject iets passends te vinden is.Maar dat is nog niet alles! Naast ons assortiment bakaccessoires vind je bij ons ook een scala aan andere producten, van bakgereedschap tot decoratieve items en meer. Onze virtuele schappen worden regelmatig bijgevuld met nieuwe en opwindende items, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Volg ons op sociale media voor eindeloze inspiratie! Op onze social media kanalen vind je een schat aan inspiratie, met talloze filmpjes en foto’s van onze koekuitstekers en stempels in actie. Ontdek creatieve ideeën en zie hoe je prachtige koekjes kunt maken. Laat je inspireren door de geweldige creaties van onze community!

Scroll naar boven