Gratis verzenden vanaf € 75.-

Ophalen of verzenden

5 -7 dagen verwerkingstijd

Contact

Contactformulier

Heb je vragen, suggesties of specifieke wensen? Laat het ons weten! We staan klaar om je te helpen. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dank je wel voor je interesse in onze webshop!

Voordat je jouw vraag indient, raden we aan om eerst een kijkje te nemen bij onze ‘veelgestelde vragen‘. Je vindt daar mogelijk snel het antwoord dat je zoekt! Als je het antwoord niet vindt, staan we natuurlijk klaar om je te helpen.

Contactformulier

Contactgegevens

We streven ernaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en daarom hebben we ervoor gekozen om enkel via e-mail bereikbaar te zijn. Ons team runt deze webshop in bijberoep, waardoor we overdag niet beschikbaar zijn om telefoongesprekken te voeren. We verzekeren je echter een snelle reactie via e-mail en staan klaar om je te helpen met al uw vragen.

Houd er rekening mee dat Smoofty geen fysieke winkel of showroom heeft. Onze locatie fungeert alleen als afhaalpunt voor bestellingen op de aangegeven tijden.

Sociale media

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat er achter de schermen gebeurt! Ontdek als eerste ons nieuwste assortiment en blijf op de hoogte van aanbiedingen en speciale updates. We delen graag onze reis met jou!

Scroll naar boven