Gratis verzenden vanaf € 75.-

Ophalen of verzenden

5 -7 dagen verwerkingstijd

Levertijd & verzendkosten

Voor het laatst bijgewerkt op 26 april 2024.

Levertijd

Bij Smoofty worden alle uitstekers, stempels en andere producten op bestelling vervaardigd in onze studio. We streven ernaar om alle bestellingen zo spoedig mogelijk te produceren, met een gemiddelde productietijd van 5 – 7 werkdagen. In drukkere periodes kan deze tijd echter langer zijn. Omdat ons team deze webshop in bijberoep runt, zijn we overdag niet beschikbaar om bestellingen te printen. Raadpleeg daarom de actuele levertijd op de homepage.

Naast de productietijd moet ook rekening worden gehouden met een levertijd van 1-2 werkdagen vanaf het moment dat het pakketje is afgeleverd bij bpost. In drukke periodes kan een langere levertijd gelden; controleer hiervoor de website van bpost.

Mocht er om welke reden dan ook een aanzienlijke vertraging zijn in de productie en/of levertijd, dan brengen we je hier uiteraard van op de hoogte.

Afhalen in Deinze

Als je in de buurt van Deinze woont, bieden we de mogelijkheid om je bestelling persoonlijk op te halen. Afhalen is beschikbaar elke maandag tussen 18:00 en 21:00 uur op het volgende adres:

Krekelstraat 77, 9800 Deinze

Om gebruik te maken van deze optie, kies je bij het plaatsen van je bestelling voor de afhaaloptie. Zodra je bestelling gereed is, ontvang je een bevestigingsmail met verdere instructies over wanneer je je bestelling kunt komen ophalen.

We kijken ernaar uit je persoonlijk te ontmoeten en je bestelling over te dragen. Mocht je nog vragen hebben over het afhaalproces, neem gerust contact met ons op via info@smoofty.com.

Verzendkosten

We verzenden al onze pakjes bij Smoofty met bpost, inclusief een Track & Trace code.

Gratis verzending bij bestelling boven €75:
Bij bestellingen met een totaalbedrag van €75 of meer worden de pakjes gratis verzonden. De gratis verzending wordt automatisch toegepast bij het afrekenen wanneer je bestelling het aangegeven bedrag bereikt.

Verzendkosten binnen België zijn als volgt:
– Bezorging bij je thuis of op het werk: €6,40
– Levering in een afhaalpunt of pakketautomaat: €5,00

Verzendkosten binnen Nederland en Frankrijk, zijn als volgt:
– Bezorging bij je thuis of op het werk: €16,50
– Levering in een afhaalpunt: €10,95

Levering is ook mogelijk over de hele wereld; neem hiervoor contact met ons op via info@smoofty.com.

Leveringsmogelijkheden

Bestellingen binnen België kan je laten bezorgen:
– aan huis of op het werk
– in een afhaalpunt of postkantoor
– in een pakjesautomaat (bpost)

Bestellingen binnen Nederland en Frankrijk kan je laten bezorgen:
– aan huis of op het werk
– in een afhaalpunt of postkantoor

Bezorging aan huis of op het werk:
Ontvang je pakje op het door jou opgegeven adres. Onze verzendpartner bpost bezorgt tijdens werkdagen tussen 8u en 18u.

Levering in een afhaalpunt of postkantoor:
Laat je pakket bezorgen in een bpost postkantoor of afhaalpunt. Bij het plaatsen van je bestelling krijg je een overzicht van beschikbare afhaalpunten en hun openingsuren in jouw buurt. Let op: je pakket blijft 15 kalenderdagen beschikbaar. Na 2 dagen ontvang je een herinnering via e-mail. Indien het pakket niet wordt afgehaald binnen 15 dagen, wordt het teruggestuurd naar onze winkel.

Levering in een pakjesautomaat (bpost):
Kies voor levering in een bpost pakketautomaat verspreid over België. De automaten zijn 24/7 toegankelijk. Na aankomst ontvang je een e-mail of sms van bpost met instructies. Na ontvangst van deze e-mail heb je 5 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Als het pakket niet wordt opgehaald, wordt de bestelling na 5 dagen automatisch terug naar onze winkel gestuurd. Kies je gewenste pakjesautomaat tijdens het plaatsen van je bestelling.

Levering volgen

Zodra jouw pakket onze studio verlaat, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. In deze e-mail vind je een Track & Trace code en een link waarmee je nauwkeurig de leveringsstatus van jouw pakket kunt volgen. Hiermee ben je altijd op de hoogte van de locatie en geschatte leveringstijd van je bestelling.

Scroll naar boven