Gratis verzenden vanaf € 75.-

Ophalen of verzenden

5 -7 dagen verwerkingstijd

Disclaimer

Voor het laatst bijgewerkt op 26 april 2024.

Voordat je verder gaat met het gebruik van onze website, vragen we je vriendelijk om de onderstaande voorwaarden zorgvuldig door te nemen. Deze disclaimer bevat belangrijke informatie met betrekking tot het gebruik van onze website, de aankoop van onze producten, en de rechten en verplichtingen van zowel jou als klant als ons als verkoper. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot afbeeldingen van koekuitstekers, stempels, en andere producten, behoort exclusief toe aan Smoofty en wordt beschermd door intellectueel eigendomsrecht. Daarom mogen deze materialen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gebruikt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Smoofty. Bij inbreuk op ons intellectuele eigendom ondernemen wij passende juridische maatregelen.

2. Aansprakelijkheid

Smoofty aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van onze producten. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de koekuitstekers, stempels, en andere producten. Onze producten moeten alleen volgens de bijgeleverde instructies en op een veilige manier worden gebruikt. Eventuele schade, letsel of verlies veroorzaakt door onjuist gebruik is de verantwoordelijkheid van de klant.

3. Kwaliteitsgarantie

Wij streven naar hoogwaardige producten en bieden ondersteuning bij problemen met de kwaliteit. Klanten kunnen contact met ons opnemen bij problemen met betrekking tot de kwaliteit van de producten.

4. Productinformatie

Op de productpagina’s vind je gedetailleerde informatie over onze koekuitstekers, stempels, en andere producten. Dit omvat eventuele beperkingen, onderhoudsinstructies en waarschuwingen voor veilig gebruik. Wij adviseren klanten om deze informatie zorgvuldig door te nemen voordat ze tot aankoop overgaan.

5. Bestellingen en betalingen

Het bestelproces, de betalingsvoorwaarden, de verzendkosten en het retourbeleid staan helder uiteengezet op onze website. Door een bestelling te plaatsen, stemt de klant in met deze voorwaarden. Misverstanden kunnen worden voorkomen door deze informatie zorgvuldig te lezen voordat een bestelling wordt geplaatst.

6. Privacybeleid

Smoofty respecteert de privacy van haar klanten. Ons privacybeleid legt uit hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Door onze website te gebruiken en producten te kopen, stemt de klant in met ons privacybeleid.

7. Juridische distinctie

Deze disclaimer valt onder de Belgische wetgeving. Eventuele geschillen leggen wij voor aan de bevoegde rechtbanken van België.

8. Wijzigingen

Smoofty behoudt zich het recht voor om op elk moment de voorwaarden van deze disclaimer te wijzigen. Eventuele wijzigingen publiceren wij direct op onze website. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers om regelmatig de voorwaarden te controleren op eventuele updates. Door de website te blijven gebruiken, stemt de bezoeker in met de meest recente versie van de disclaimer.

Scroll naar boven