Gratis verzenden vanaf € 75.-

Ophalen of verzenden

5 -7 dagen verwerkingstijd

over ons

Beschrijving van een illustratie: Jana en Lucas zwaaien vrolijk, met twee katten naast hen.

Welkom bij Smoofty! Wij zijn Jana en Lucas, het dynamische duo achter deze startende onderneming die is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Naast onze drukke fulltime banen hebben we besloten om onze creativiteit en ondernemersgeest te bundelen en Smoofty te creëren.

Over Jana

Jana is het creatieve brein achter onze ontwerpen en streeft ernaar buitengewone producten te maken die onze klanten aanspreken. Haar scherpe oog voor detail en passie voor design vormen de kern van de unieke uitstraling van onze producten. Ze is niet alleen verantwoordelijk voor het creëren van unieke koekuitstekers, maar legt ook de charme van onze creaties vast door middel van fotografie. Naast haar ontwerp- en fotografiewerk is Jana ook actief op onze sociale mediakanalen. Ze deelt enthousiast onze nieuwste ontwerpen en geeft een kijkje achter de schermen, wat bijdraagt aan het opbouwen van een betrokken community. Haar veelzijdige talenten maken haar onmisbaar voor ons team.

Over Lucas

Lucas is onze technische expert, verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van de digitale aspecten van onze onderneming. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van het beheren van de website tot het verbeteren van de gebruikerservaring. Als de stille kracht achter de schermen draagt Lucas bij aan het voortdurende succes van Smoofty door strategische campagnes te bedenken en nieuwe verkooplocaties voor onze producten te verkennen. Zijn toewijding aan innovatie en zijn vermogen om creatief denken te combineren met technische expertise maken hem een onschatbare aanwinst voor ons team.

 

Ons team

Naast ons tweeën wordt het team verder uitgebreid door onze twee harige vrienden. Onze katjes, Nala & Fenx, houden een oogje in het zeil en zorgen voor de nodige gezelligheid in ons atelier.

Daarnaast willen we graag een shout-out geven aan Chloe’s bakery. Zij versterkt ons team door te helpen bij het decoreren van de koekjes en het nauwkeurig testen van de koekuitstekers en stempels. We zijn dankbaar voor haar inzet.

Bij Smoofty geloven we in teamwork, creativiteit en aandacht voor detail. Samen met ons team, inclusief onze harige vrienden en externe ondersteuning, streven we ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Bedankt voor het delen van deze reis met ons!

Ons leven buiten Smoofty

Wanneer we niet bezig zijn met Smoofty, kun je ons vinden in de sportschool. We genieten ook van elkaars gezelschap tijdens een spelletjesavond of zijn druk bezig met het verbouwen van ons huis. We geloven in een gebalanceerd leven en vinden inspiratie in de diversiteit van onze interesses.

Scroll naar boven