Gratis verzenden vanaf € 75.-

Ophalen of verzenden

5 -7 dagen verwerkingstijd

Algemene voorwaarden

Voor het laatst bijgewerkt op 26 april 2024.

Dank je wel voor je bezoek aan onze webshop. Voordat je verdergaat met het plaatsen van een bestelling, vragen we je vriendelijk om kennis te nemen van onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden regelen de voorwaarden waaronder wij onze producten aanbieden en de relaties tussen ons en onze gewaardeerde klanten.

Door gebruik te maken van onze website en een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. We raden je aan om deze zorgvuldig door te lezen voordat je een aankoop doet.

Mocht je vragen hebben over onze voorwaarden of over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactgegevens die onderaan deze pagina vermeld staan.

1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen Smoofty en de klant.

2. Bestellingen

– Door een bestelling te plaatsen via onze website, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
– Smoofty behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren in geval van voorraadproblemen, fouten in prijzen of andere omstandigheden.

3. Prijzen en betaling

– Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
– Betaling dient te geschieden via de beschikbare betaalmethoden op onze website.
– Smoofty behoudt zich het recht voor om prijzen op elk moment te wijzigen, maar reeds geplaatste bestellingen zullen worden gefactureerd tegen de geldende prijzen op het moment van de bestelling.

4. Levering

– Smoofty zal zich inspannen om bestellingen zo snel mogelijk te leveren na ontvangst van betaling. Leveringstermijnen zijn echter indicatief en niet bindend, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
– Vertragingen in levering geven geen recht op schadevergoeding of annulering van de bestelling, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

5. Retourbeleid

– De klant heeft het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren, mits ongebruikt en in originele verpakking.
– De kosten voor retournering zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen of in geval van gebreken aan het product.

6. Aansprakelijkheid

– Smoofty is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de geleverde producten.
– Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs van het product.

7. Geschillen en toepasselijk recht

– Op deze voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing.
– Geschillen voortvloeiend uit of verband houdend met deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in België.

8. Contactgegevens

Smoofty

Krekelstraat 77, 9800 Deinze
Website: https://smoofty.com
E-mail: info@smoofty.com

Scroll naar boven