Gratis verzenden vanaf € 75.-

Ophalen of verzenden

5 -7 dagen verwerkingstijd

uitstekers en stempels: creatieve resultaten explained!

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van onze uitstekers en stempels! Of je nu een beginner bent of een ervaren bakker, deze veelzijdige gereedschappen bieden eindeloze creatieve opties om je koekjes, cupcakes, en andere lekkernijen te transformeren tot ware kunstwerken. In deze blog laten we je enkele inspirerende voorbeelden zien van wat je kunt bereiken met onze uitstekers en stempels. Laat je inspireren en ga aan de slag met het maken van prachtige en unieke creaties!

Koekjes met rolfondant één kleur

Ontdek de magie van creatief spelen voor de kleintjes! Neem een kijkje in de wereld van kinetisch zand, plasticine en zandbakavonturen. Op de foto’s zie je een schattig kleintje vol enthousiasme spelen met onze uitstekers, waardoor er een wereld van verbeelding en verkenning opengaat. Laat je kleintje werken aan hun motoriek door ze met de uitstekers en stempels te laten puzzelen, terwijl ze hun eigen kleine creaties tot leven brengen.

Kinetisch zand
Plasticine
Zandbak

Jonge artiesten in actie

Ontdek de artistieke mogelijkheden voor jongvolwassenen met boetseerklei. Geef vorm aan je verbeelding door te stempelen en uit te steken, en breng vervolgens je creaties tot leven door ze te bakken. Of je nu gepassioneerd bent over juwelen, zoals armbanden, kettingen en oorbellen, tot het maken van pins en magneten, het creëren van unieke kunstwerken, of gewoon geniet van het ambachtelijke proces, onze uitstekers bieden een veelzijdige en artistieke uitlaatklep.

Boetseerklei

Familieplezier met onze uitstekers

Ontdek de wereld van gezinsplezier met klei en zoutdeeg, aangevuld met een vleugje artistieke magie! Op de foto’s zie je levendige momenten waar families samenkomen om kunstwerken te creëren. Of het nu gaat om het stempelen van schattige figuren met klei of het maken van decoratieve voorwerpen met zoutdeeg, de mogelijkheden zijn eindeloos. En het avontuur stopt hier niet – na het drogen kunnen jullie je kunstwerken met enthousiasme schilderen en ze tot leven brengen met levendige kleuren.

Klei
Zoutdeeg

Heb je na het lezen van onze blog zin gekregen om onze koekuitstekers en stempels te bekijken? Neem zeker een kijkje in onze webshop, waar we een assortiment aanbieden van verschillende koekuitstekers en stempels. We streven ernaar om ons assortiment regelmatig uit te breiden, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken!

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat er achter de schermen gebeurt! Ontdek als eerste ons nieuwste assortiment en blijf op de hoogte van aanbiedingen en speciale updates. We delen graag onze reis met jou!

Scroll naar boven